Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat is het effect van een hannah bindweefselmassage

hannah-bindweefsel-massage-huidexpert renee

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben de hannah bindweefselmassage. Wat houdt deze massage precies in? En wat voor effect geeft het? In deze blog vertel ik je alles hierover.

Wat is een hannah bindweefselmassage?

Bij een bindweefselmassage worden speciale massagetechnieken technieken ingezet waarmee je ook de dieper gelegen huidlagen kunt bereiken. Net zoals de rest van je lichaam kunnen er ook in je gezicht verklevingen zitten, die ervoor zorgen dat je huid niet meer optimaal zijn werk kan doen.

Wat voor problemen geven de verklevingen?

Door de verklevingen is de doorbloeding slechter. Waardoor rimpels sneller zichtbaar zijn. Maar er zijn meerdere problemen die de verklevingen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld dat de producten die je gebruikt minder goed worden opgenomen door je huid, enz.

hannah-bindweefselmassage-huidexpert-renee

Met de hannah bindweefselmassage kun je deze problemen oplossen. Na 1 behandeling kun je al effect zien, maar om je huid in topconditie te verkrijgen is het belangrijk om dit te blijven herhalen.

Wat voor positieve invloed heeft de hannah bindweefselmassage?

Door de bindweefselmassage maken we de verklevingen in je huid los. Het effect wat volgt is dat het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen weer volledig op gang is.
Door de vervorming van de bindweefselcellen wordt de huid aangezet tot vernieuwing waardoor een stevigere huid een resultaat kan zijn.
Doordat alles weer een boost heeft gekregen kun je van allerlei positieve effecten ervaren zoals vermindering van rimpels, betere opname van producten, enz.

Is een hannah bindweefselmassage pijnlijk?

De eerste paar behandelingen kunnen als pijnlijk ervaren worden, je hebt namelijk verklevingen en deze moeten los gemasseerd worden. Hoe beter de huid in de juiste conditie is, hoe minder pijn je ervaart. Bijna alle klanten die bij mij in de salon geregeld voor een behandeling komen en de hannah bindweefselmassage in hun behandeling willen, vinden het na een aantal keer een heerlijk ontspannen behandeling. Waardoor ze deze expertise niet meer willen missen in hun behandeling.

Bindweefselmassage-Huidexpert-Renee

Wil jij een hannah bindweefselmassage ervaren en ervoor zorgen dat jouw huid weer een prachtige, gezonde gloed krijgt zodat je weer volop straalt?

Maak dan nu een afspraak via deze link.


Liefs Renee

Deel deze blog

Op de hoogte blijven van actie's en nieuws?

Geef je dan op voor de nieuwsbrief