Zoek
Sluit dit zoekvak.

Behandelingen

Tijdens de behandelingen in mijn salon heb ik verschillende specialistische behandelingen die ingezet kunnen worden.

Mijn werkwijze die ik hanteer vanaf het eerste moment dat je mijn salon binnen stapt:

Intake
Tijdens de intake bekijk ik de huid en maak ik een huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. We bespreken uitgebreid wat je op dit moment voor ongemak ervaart en wat je graag anders zou willen. Met deze informatie ga ik een behandelplan opzetten.

Intake-Huidexpert-Renee

Behandelplan
In het behandelplan vind je de gegevens van de hannah Skin Analyzer terug. Bovendien geef ik je uitgebreid advies op het gebied van producten, het gebruik ervan en de behandeling. Indien gewenst kan ik hierin ook een orthomoleculair voedingsadvies meenemen.

Orthomoleculair advies
Orthomoleculair betekent gezonde/juiste moleculen. Als gediplomeerd orthomoleculair schoonheidsspecialist kan ik je adviseren welke voeding en suppletie het beste bij je past om je huidprobleem te verbeteren. Door mijn ervaring ben ik van mening dat dit een essentieel onderdeel van de behandeling is.

Productgebruik
Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid in combinatie met de juiste producten. Daarom gebruik ik de producten van hannah en Juliette Armand, hiermee behaal jij het beste resultaat.

Samen aan de slag
Thuis ga je aan de slag met het behandelplan. Het is misschien onbekend maar de toepassing thuis is dé basis om je huid te verbeteren. Daarnaast hebben we periodieke afspraken in mijn salon waarbij ik de specialistische behandelingen ga inzetten.

Evaluatiemomenten
Tijdens de behandelmomenten in mijn salon kijken we hoe het bij jou thuis verlopen is. Iedere huid is uniek en daarom kan het zijn dat we gaandeweg het behandelplan moeten aanpassen zodat we op de juiste weg blijven zitten. Samen zorgen we ervoor dat jij steeds zelfverzekerder mijn deur uitstapt!

Heb je vragen over mijn werkwijze?
Neem hierover gerust contact met me op.