Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welke touch geef jij jouw huid?

Met de ‘Touch’­producten van hannah ondersteun je je huid op maat voor het gewenste effect. De vier geavanceerde topformules van hannah, binnen de bekende Red­line licht ik graag hieronder voor je toe.

Welke touch geef jij je huid ?

Touch of Silk

Een veelzijdig product dat je zelfvertrouwen meteen een boost🌟 geeft en eenmaal in gebruik zo onmisbaar wordt, dat het ook standaard in je handtas👜 mee gaat!

Deze teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie, geeft de huid snel een egale, gladde en mooie matte finish. Kleine oneffenheden worden onmiddellijk opgevuld en maakt je teint egaal en mooi gematteerd, zonder enig vetspoortje. Daarbij is het een ideale primer voor make-up, niet voor niets dat vele visagisten dit Award🏆 winnend product ideaal vinden in hun dagelijkse werk.

Brilliant Touch

Brilliant Touch 30 ml - hannah huidcoach

Als je een foto 🤳 op social media van jezelf plaatst, wil je natuurlijk z’n allermooist voor de dag komen. Een daarvoor speciale app of een filtertje geeft precies het gewenste resultaat. Met Brilliant Touch🌟 zijn al deze filters en apps vanaf nu overbodig! Want met of zonder fotoshoot, Briljant Touch zorgt voor een optisch direct gave en egale huid. Zelfs zonder make-up ben jij op z’n mooist💋.

Dit product kan die belofte waarmaken want het bevat het exclusieve witte Diamond Core Powder Global Lumière. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus­effect van de huid, dankzij de lichtweerkaatsende🌞🕶 werking. De formule werkt als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie egale uitstraling.

Daarnaast is Brillant Touch bij gebruik op de langere termijn intensief huidverbeterend, bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is te danken aan de toevoeging van de hightech­werkstof ProgelineTM. Het bevat ook siliconenolie die ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden.

Touch of Colour

Deze finishing touch is de perfecte manier om jouw teint op te frissen, voor een onmiddellijk gave en door de zon gekuste uitstraling. 🌞💋 Met Touch of colour straal jij een en al zomer uit. 🌞😎 Dit is finishing touch product, dat dus als laatste wordt aangebracht tijdens de huidverbeteringsroutine, geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op je huid👩🏽.

Het is echter geen make-up. Het zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat je huid een mooie en gezonde gloed geeft.

Met een mix van siliconenoliën zorgt Touch of Colour ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft. Het heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect.😍 Tevens zorgt Touch of Colour heel effectief voor het reguleren en behouden van het juiste vochtgehalte in je huid, zonder haar af te sluiten of te verstikken.

Touch of colour is dè finishing touch om jouw teint op een perfecte manier kleurrijk op te frissen. 🌈🎨

De FiXing Touch

Elke huid is anders en zal zijn eigen tijd nodig hebben als het gaat om herstellen. Speciaal bij eczeem, (acne)vlekjes, littekens, rosacea, gesloten schaafwondjes, maar ook iedere huid in het algemeen met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming, ontwikkelde hannah de FiXing Touch. 🧴🌟

Dit is een geavanceerde formule om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en de natuurlijke huidbarrière te versterken. Deze unieke formule bevat naast een hoogwaardige mix van siliconenolieën ook Provitamine D3, Aziatische Waternavel, blaasjeswingerd en slangenkruidolie. Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar reguleert ook een goede vochtbalans💧💦 in de huid.

Het helpt de weerstand van de huid te verhogen en geeft daarnaast een aangenaam huidgevoel🍑. Zo laat het een ruwe huid weer zacht en soepel aanvoelen. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak en bevordert de FiXing Touch het immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden☀🌨❄. Het biedt bescherming aan de huid zonder deze af te sluiten, waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft.

FiXing Touch kan ingezet worden bij iedere huid die herstel en bescherming voor een gladde huid zonder irritaties nodig heeft.

Ook heel goed te gebruiken na het scheren.👨👍 Kortom bij elke behoefte aan intensief huidherstel is Fixing Touch inmiddels een onmisbaar product.

Alle hannah Touch producten zijn online te bestellen via mijn site, tijdens je behandeling in mijn salon of op afspraak. 📅

Liefs Renee

Deel deze blog

Op de hoogte blijven van actie's en nieuws?

Geef je dan op voor de nieuwsbrief