Zoek
Sluit dit zoekvak.

Juliette Armand Hyaloronic Acid Serum 20 ml

Serum op basis van hyaluronzuur, een biomolecule volgens de nieuwste ontwikkeling welke effectief werkt als krachtige moisturizer en bijdraagt aan de versteviging van de huid. Hyaluronzuur is een structureel component van het bindweefsel. Het is in staat om 1000 keer zijn gewicht/volume in water vast te houden, hetgeen vervolgens geleidelijk wordt vrijgegeven om zo de hydratatie te bevorderen.
Hiermee is hyaluronzuur een zeer effectief moisturizing ingrediënt binnen de cosmetica. Het draagt bij aan de structurele integriteit van de extracellulaire matrix, waardoor er een sterk ondersteunend raamwerk voor collageen- en elastinevezels wordt gevormd en de huid wordt verstevigd. Het herstelt de vitaliteit en natuurlijke vochtbalans van de huid

44,80

Beschrijving

BELANGRIJKSTE WERKSTOFFEN: MMW SODIUM HYALURONATE.

WERKING: Serum op basis van hyaluronzuur, een biomolecule volgens de nieuwste ontwikkeling welke effectief werkt als krachtige moisturizer en bijdraagt aan de versteviging van de huid. Hyaluronzuur is een structureel component van het bindweefsel. Het is in staat om 1000 keer zijn gewicht/volume in water vast te houden, hetgeen vervolgens geleidelijk wordt vrijgegeven om zo de hydratatie te bevorderen.
Hiermee is hyaluronzuur een zeer effectief moisturizing ingrediënt binnen de cosmetica. Het draagt bij aan de structurele integriteit van de extracellulaire matrix, waardoor er een sterk ondersteunend raamwerk voor collageen- en elastinevezels wordt gevormd en de huid wordt verstevigd. Het herstelt de vitaliteit en natuurlijke vochtbalans van de huid.

INDICATIE: Voor verbetering van hydratatie en de huidtextuur en ten behoeve van het voorkomen van dehydratatie. Geschikt voor alle huidtypes.

GEBRUIK: Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer in tot het volledig is geabsorbeerd door de huid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Juliette Armand Hyaloronic Acid Serum 20 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *