Search
Close this search box.

hannah Active Dry 20 ml

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Het wordt gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verdikte opperhuid.

Het is hierbij van groot belang om de huid opnieuw optimaal in balans te krijgen en te herstellen. De Active Dry is hier speciaal voor ontwikkeld.

De unieke werking maakt dat dit product niet alleen inzetbaar is bij een onzuivere huid, maar ook bij tal van andere indicaties.

Het is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, onzuiverheden, (lip)blaasjes (bijv. zonneallergie) of problemen na het scheren. Ook op pukkels, blaasjes, waterpokken, insectenbeten of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich gaan herstellen. Zwellingen nemen hierdoor direct af, evenals de kans op infecties en de zuiverende werking vermindert de kans op verdere besmetting. Active Dry werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt.

24,00

Beschrijving

• Zuiverend
• Indrogend
• Herstellend

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Het wordt gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verdikte opperhuid. Het is hierbij van groot belang om de huid opnieuw optimaal in balans te krijgen en te herstellen. De Active Dry is hier speciaal voor ontwikkeld.

De unieke werking maakt dat dit product niet alleen inzetbaar is bij een onzuivere huid, maar ook bij tal van andere indicaties. Het is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, onzuiverheden, (lip)blaasjes (bijv. zonneallergie) of problemen na het scheren.

Ook op pukkels, blaasjes, waterpokken, insectenbeten of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich gaan herstellen. Zwellingen nemen hierdoor direct af, evenals de kans op infecties en de zuiverende werking vermindert de kans op verdere besmetting.

Active Dry werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt.

Gebruik:
Nadat de huid op aanbevolen wijze is gereinigd, stip je de probleemzone aan met Active Dry. Laat dit vervolgens even indrogen en maak ondertussen de opening schoon na gebruik. Gebruik dit product bij voorkeur ’s avonds, omdat het zichtbaar blijft op
de huid. Geef dus onzuiverheden, lipblaasjes of vochten irritatieblaasjes geen kans en behandel deze direct met Active Dry.

Ingrediënten: Aqua, Alcohol Denat., Calamine, Zinc Oxide, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Camphor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “hannah Active Dry 20 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *