Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe kun je het beste je huid verzorgen in de zomer en op je warme zonvakantie?

Je wilt onbezorgd kunnen genieten van de zon, zonder dat je zonschade oploopt. Want zonschade is dé nummer 1 die zorgt voor huidveroudering, en dat willen we natuurlijk niet! Ik ga je mijn advies geven hoe jij jouw huid het beste kunt beschermen en verzorgen tijdens de zomerdagen.

Ieder huidtype is uniek daarom adviseer ik altijd om eerst een huidanalyse uit te voeren in mijn salon, aan de hand van deze gegevens kan ik jou een passend product adviseren wat past bij jouw unieke huid.

Reinigen

We beginnen de dag fris en beginnen met het reinigen van het gezicht. Dit kun je op 2 manieren doen. De eerste is met de Cleansing Oil een olie die je samen met water op je gezicht aanbrengt en afspoelt. De tweede mogelijkheid is Cleansing Milk & Sensitive Skin Lotion deze producten gebruik je bijvoorbeeld in combinatie met wattenschijfjes en zorgen er samen voor dat je gezicht volledig gereinigd wordt. Vergeet ook niet om ‘s avonds ook je gezicht op dezelfde manier te reinigen.

Liever géén peeling

In de zomermaanden is mijn advies om niet tot weinig te peelen. Met een peeling haal je als ware een huidlaag eraf waardoor deze te kwetsbaar wordt voor de krachtige zon van de zomermaanden. Als je ervoor zorgt dat je de rest van je huidverzorging rituelen goed uitvoert, dan blijft je huid in topconditie.

Herstellen

Om je huid te ondersteunen in het herstel volgt op de reiniging een Vitamin Complex of Sparkling Spray. Deze sprays zorgen voor een boost aan hydratatie en zorgt daarnaast voor een frisse uitstraling. Een fijne bijkomstigheid is dat door het gebruik van deze sprays er vervolgens minder crème gebruikt hoeft te worden.

Zonbescherming en verzorging

Normaal zou je volgende stap in huidverzorging een dagcreme zijn, maar doordat de zon krachtiger is dan de rest van het jaar gaan we een zonbescherming inzetten. Binnen de productlijn van hannah is er de Sun Perfection lijn, dit is een unieke zonbescherming en dagcrème samen in 1 tube. Wat het uniek maakt is dat deze lijn ontwikkeld is denkend vanuit een huidtype en niet vanuit SPF-nummers. Waardoor er voor ieder huidtype een specifieke Sun Perfection is ontwikkeld.

Hiermee is de gezichtsverzorging compleet, maar we moeten de rest van het lichaam zeker niet vergeten! 

Body Treatment

Voor een juiste bescherming van je lichaam adviseer ik je, indien je gaat zonnen, dat je voor erna onder de douche springt. Want ook voor je lichaam is het belangrijk om te reinigen.  Om te beginnen zet je de Shower Treatment in, een heerlijke verzorgende en kalmerende doucheolie. Deze rijke formule hersteld daar waar nodig de huid. (Tip: ideaal te gebruiken tijdens het scheren). 

Daarna kun je de Body Oil of de Body Cream gebruiken deze zorgen er beide voor dat jouw huid gehydrateerd en zo optimaal mogelijk kan werken tegen huidveroudering.

Of je ook nog in de ochtend onder de douche springt of niet, smeer je huid in met Body Shield dit is de hannah zonbescherming voor de rest van je huid. Vergeet ook niet om dit meermaals per dag te herhalen voor optimale bescherming.

Body Shield is voor jong en oud te gebruiken en dus inzetbaar voor je gehele gezin!

Vergeet niet te genieten!

Het lijkt veel wat je zoal moet doen om je huid optimaal te verzorgen en te beschermen. Maar ik kan er iedere dag van genieten, een heerlijk momentje voor mezelf en aandacht voor mijn lichaam. En wat is er mooier dan in de spiegel te kijken en jezelf te zien stralen?

Wil je een huidanalyse laten maken, advies op maat of heb je vragen over producten? Neem contact met me op zodat ik je kan ondersteunen bij jouw geniet momentje.

Liefs Renee

Deel deze blog

Op de hoogte blijven van actie's en nieuws?

Geef je dan op voor de nieuwsbrief